Schoon stimuleert. Maar intensief gebruik, vandalisme of weersinvloeden, kunnen weleens leiden tot een teleurstelling, of zelfs tot irritatie. En dat is jammer, want uw pand is uw visitekaartje. Schoon, regelmatig of dagelijks, dat is het minimaal gewenste. Of de minimale vereiste. Uw bezoekers en uw klanten reflecteren de staat waarin uw pand en de voorzieningen zich verkeren, ook op uw dienst of op uw product. Dus ook dat, wilt u smetteloos in orde hebben.

schoon ontspant. Want een schone omgeving maakt het aangenamer voor diegenen die erin verblijven of erin moeten werken. Het heeft dus een positieve invloed op u, de werknemers, de klanten èn de bezoekers.

schoon vervuilt. Dat geldt voor het intensief gebruik van iedere ruimte. Dus ook voor kantoor-, de sociale-, als de privé-ruimtes. Zelfs voor de ongebruikte, en de nauwelijks gebruikte ruimtes. Vaak gebeurd dat onopgemerkt. Maar soms kan dat ook pijnlijk zichtbaar zijn. Om dit te vermijden en voorkomen, staan onze speciaal opgeleide werknemers voor u klaar. Zij doen hun werk grotendeels onopvallend, maar de resultaten zijn daarentegen, juist érg zichtbaar.

schoon levert. De dagelijkse terugkerende werkzaamheden moeten altijd kunnen doorgaan. En schone of hygiènische ruimtes bevorderen naast het welbevinden, ook de productiviteit. Dit niet op orde hebben, kan in uiterste gevallen zelfs tot kwalijke gezondheidsklachten leiden. Zaken waar u als ondernemer of beheerder natuurlijk niet op zit te wachten.

schoon varieert. Maar ú bepaalt natuurlijk de norm. En ook wij leggen onszelf èrg hoge eisen op. Onze hoge kwaliteitstandaard zorgt daardoor voor onze tevreden klantenkring.

schoon inviteert. Het werkt enorm positief en vooral uitnodigend. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Uw telefonische informatie-aanvraag wordt dan opgevolgd door een uitvoerige inventarisatie, en een uiteraard een uitgebreid persoonlijk kennismakingsgesprek. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde kostenbegroting.